Slide background

Ohjelmistojen huolto

Kysymys: Milloin niitä ohjelmistoja sitten kannattaa huoltaa?

Vastaus: Konetta ja ohjelmistoja ei tarvitse huoltaa silloin kun ne toimivat. Huolto kannattaa suorittaa silloin kun kone alkaa ryppyilemään ja hommat takkuavat.


Kysymys: Mistä tiedän minkä huollon tarvitsen?

Vastaus: Sinun ei tarvitse tietää sitä mikä huolto juuri Sinun tapaukseesi tarvitaan. Ohjelmistohuolto tutkii tapauksesi ja kertoo hinnan ja Sinä päätät haluatko ostaa palvelun. Ideana on, että huoltotapahtuma on Sinulle vaivaton ja saat koneesi kuntoon.


Kysymys: Koneellani on paljon henkilökohtaista materiaalia sekä yritykseni kirjanpito. Onko tämmöisiä asioita huomioitu?

Vastaus: Tietoturvallisuutesi ja yksityisyytesi on kaikessa Ohjelmistuohuollon tekemisessä etusijalla. Ohjelmistohuolto sitoutuu täydelliseen luottamussuhteeseen Sinun kanssasi. Tarvittaessa tiedostosi varmuuskopioidaan Sinulle.

Kysymys: Tietokoneeni on niin jumissa, että siihen ei kyllä taida auttaa enää mikään. Ostanko uuden koneen?

Vastaus: Ennen uuden ostoa voisi olla paikallaan katsoa, että mikä sitä nykyistä masinaasi oikeasti vaivaa. Kunnon huollolla kone voidaan saattaa samaan kuntoon kuin se oli uutena ja joissain tapauksissa vielä tätäkin parempaan tilaan. Valitettavan usein esiasennetuissa tietokoneissa on paljon sellaista krääsää mitä ei oikeasti tarvitse ja ajan yli nuo tarpeettomat vimpaimet yksistään saattavat muodostaa ison osan ongelmista.


Kysymys: Meillä on tässä koneessa sellainen virus, että saakohan sitä enää ollenkaan kuntoon?

Vastaus: Ohjelmistohuolto on erikoistunut niihin kaikkein kimuranteimpiin tapauksiin. Silloin kun mikään muu ei enää auta ja kaikki muu on kokeiltu, niin otappas yhteyttä, niin laitetaan koneesi kuntoon.